2009
Főoldal
A csapat
NaplĂłk
Térkép
Képgalériák 2009
Kapcsolat

Az expedició kapcsolattartója és sajtófőnöke

Vincze Szabolcs
06-20-3757699
e-mail

Az expedíció az alaptábor felé tart

A "Magyarok a világ nyolcezresein"-sorozat Erőss Zsoltból, Kollár Lajosból, Dr. Szabó Leventéből és Barna Dánielből álló négytagú expedíciója 18-án hagyta el Katmandut, jelenleg is a 8156 méter magas Manaslu alaptábora felé tart. A kommunikáció addig nem lesz tökéletes, hiszen az alapvető kommunikációs eszközök (laptop, telefon) is csak nagyon korlátozottan működnek a vétel miatt. Pár napig így akár teljes információ kieséssel kell számolni.

Közben itthon megszületett Erőss Zsolt és Sterczer Hilda kislánya, Erőss Gerda, ami csak tovább fokozza az egyébként is jó hangulatot. A csapat jól halad, egyedül Barna Dániel küzd kisebb gyomorrontással.

Kollár Lajos levele:

"Második állomásunk: Khorlabesi (850 m.)

Remekül haladunk, jó a hangulat, piszkosul meleg van. Még két nap és hűvösödik az idő. Zsolt leánya megszületett pénteken és Gerdának hívják.

Apa-gyakorlatos napokat hozunk létre pelenkázásból, a modell Dani lesz, mert Ő a legfiatalabb. Mondtuk neki, hogy csináljon be nyugodtan és Zsozsó kitakarítja, tisztába teszi. Addig is gyakorol, meg a Daninak sem kell sokat törődnie a hasmenésével."

Partneroldalak:


Manaslu hĂ­rek

Az expedĂ­ciĂł Katmanduban
2009-05-31
Az expedĂ­ciĂł kĂŠt nap mĂşlva elĂŠri Katmandut
2009-05-27
A expedĂ­ciĂł mĂĄr Katmandu felĂŠ tart
2009-05-24
Sikeres csúcsmászás után tragédia a Manaslun
2009-05-20

Dr. Szabó Levente blogja :


a Webbeteg portálonQualitis Kft.